Angèle Therapeutische Elastische Kousen staat voor kwaliteit. Constateert u onverhoopt toch gebreken aan de kousen, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze praktijk. Wij maken dan meteen een afspraak met u voor kousen- en matencontrole. Brengt u daarvoor alstublieft de kousen gewassen mee.

  • Wij geven drie maanden garantie op de therapeutische functionaliteit en één maand op de pasvorm. Het is daarom van belang dat u de kousen direct gaat dragen. Gebreken die zijn veroorzaakt door normale slijtage, veranderingen in de conditie van uw bloedaderen of onzorgvuldig gebruik vallen niet onder de garantie.
  • Wij verzoeken u in aanmerking te nemen dat de levensduur van elastische kousen ongeveer 7 maanden is. Om de levensduur te verlengen, bevelen wij u aan de kousen regelmatig te wisselen en goed te onderhouden.
  • Wij doen er alles aan om uw klacht zo goed mogelijk op te lossen, eventueel met hulp van de fabrikant. Bij retourzending aan de fabrikant, kan de procedure enkele weken in beslag nemen.
  • De vakbekwaamheid van Angèle TEK wordt jaarlijks opnieuw getoetst. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn en vinden dat uw klacht onvoldoende is opgelost, dan kunt u per 1 januari 2023 in contact treden met onafhankelijke klachtencommissie:  erisietsmisgegaan.nl 

 

  • Angèle TEK heeft een bedrijfsaanprakelijkheidsverzekering.