Aangepaste openingstijden:  

de praktijk is wegens omstandigheden gesloten op donderdag 1 augustus 2024

en op 

dinsdag 13 augustus 2024 . 

 

  

Welkom bij Angèle

Bij been- of armklachten van uiteenlopende aard kunnen therapeutische elastische kousen veel verlichting geven. Met een verwijzing van uw arts, kunt u zich wenden tot een erkende en vakbekwame kousenspecialist zoals Angèle Therapeutische Elastische Kousen (TEK) in Deurne. Al jarenlang een vertrouwd adres voor de Peel en omstreken.

Ik meet de kousen bij u aan en beantwoord al uw vragen over de aanschaf, het gebruik en het onderhoud ervan. Met mijn jarenlange ervaring en deskundigheid help ik graag uw been- of armklachten te verlichten!

Angèle van de Vijfeijken 
Angèle Therapeutische Elastische Kousen (TEK)

 

 De praktijk is geopend:

Maandag  09.00-11.30 uur
Dinsdag  09.00-11.30 uur en 13.30-15.00 uur
Woensdag  09.00-11.30 uur
Donderdag  09.00-11.30 uur en 13.30-15.00 uur

 Uw privacy staat voorop bij Angèle TEK Deurne.

Volgens de AVG wet zijn er rechten en plichten, zowel voor u als cliënt als voor Angèle TEK als zorgverlener. Deze rechten en plichten zijn opgesteld om goede zorg te kunnen garanderen en gaan onder andere over het waarborgen van uw privacy bij Angèle TEK.

De privacywetgeving gaat ook over de verwerking van uw persoonsgegevens in een medisch dossier. Als leverancier van therapeutische elastische kousen zijn wij namelijk verplicht om informatie op te slaan die van belang is voor uw dienstverlening. Uiteraard is dit medische dossier goed beveiligd en zijn er over de werking en verstrekking van deze gegevens veel richtlijnen opgesteld.

Er is een uitgebreid privacyreglement dat van toepassing is op de werkzaamheden door Angèle TEK. Deze kunt u op papier ontvangen in de praktijk van Angèle TEK.