Angèle Therapeutische Elastische Kousen staat voor kwaliteit. Constateert u onverhoopt toch gebreken aan de kousen, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze praktijk. Wij maken dan meteen een afspraak met u voor kousen- en matencontrole. Brengt u daarvoor alstublieft de kousen gewassen mee.

  • Wij geven drie maanden garantie op de therapeutische functionaliteit en één maand op de pasvorm. Het is daarom van belang dat u de kousen direct gaat dragen. Gebreken die zijn veroorzaakt door normale slijtage, veranderingen in de conditie van uw bloedaderen of onzorgvuldig gebruik vallen niet onder de garantie.
  • Wij verzoeken u in aanmerking te nemen dat de levensduur van elastische kousen ongeveer 7 maanden is. Om de levensduur te verlengen, bevelen wij u aan de kousen regelmatig te wisselen en goed te onderhouden.
  • Wij doen er alles aan om uw klacht zo goed mogelijk op te lossen, eventueel met hulp van de fabrikant. Bij retourzending aan de fabrikant, kan de procedure enkele weken in beslag nemen.

 

  • Als wij uw klacht onvoldoende hebben opgelost dan kunt u in contact treden met de onafhankelijke Klachtencommissie van N.V.C.Z. Nederlandse Vereniging Compressiezorg via www.nvcz.nl . Bent u het niet eens met de uitspraak van de klachtencommissie dan kunt u dit schriftelijk melden bij de Geschillencommissie van de SEMH via www.semh.info